Φιλική τιμιότητα, καλή ποιότητα, σταθερή πρόοδος!

Αρχική Σελίδα

Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Γεια θαύμα, Είναι η τύχη μου για να συνεργαστεί με σας! Ευχαριστίες για τις λύσεις σας στα φύλλα υλικού κατασκευής σκεπής, έχουμε λύσει όλα τα ζητήματα!

—— Hilton NG

Γεια Chris, Η υπομονετική εξήγηση και η καλόκαρδη βοήθειά σας μας κάνουν να πάρουμε την επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα! Είστε ο πιστευτός φίλος μας!

—— Chike Pathak

Ο αγαπητός Christopher, Η επιχείρησή σας είναι αξιόπιστη, καλή ποιότητα και η τίμια υπηρεσία είναι εντυπωσιασμένη στην καρδιά μου βαθειά!

—— Sohrab Mulya

Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd. Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.
Επίσκεψη πελάτη Χρώμα-επένδυση της γραμμής παραγωγής paint-coating δωμάτιο περικοπή--μήκος Αποθήκη
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ChengYetong
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 35000000-45000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2017
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

      Η υλική Co. ChengYetong Matellic Wuxi, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2017, η συνολική επένδυση της επιχείρησής μας είναι CNY80,000,000.00, η επιχείρησή μας είναι επαγγελματική επιχείρηση που συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και το vendition στα μεταλλικά υλικά προϊόντα!

      Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην πόλη Wuxi, επαρχία Jiangsu, που είναι αναπτυγμένη πόλη στον τομέα βιομηχανίας και οικονομίας, και κατείχε πολλά εγγενή πλεονεκτήματα όπως η συμφέρουσα γεωγραφική θέση, η κατάλληλη μεταφορά, οι πλήρεις βιομηχανικές ενισχυτικές εγκαταστάσεις, κ.λπ. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα αυξάνουν πάρα πολύ την ταχύτητα της επικοινωνίας για τις πληροφορίες, την καινοτομία τεχνολογίας και την παράδοση προϊόντων.

      Η επιχείρησή μας εξαρτάται από τις πρώτες ύλες όπως τα γαλβανισμένα φύλλα χάλυβα, φύλλα αλουμινίου, ντυμένα χρώμα φύλλα χάλυβα και ντυμένα χρώμα φύλλα αλουμινίου για να ενισχύσει τις γραμμές κατασκευής προϊόντων μας βασισμένων στις προηγμένες διοικητικές ιδέες και τεχνολογία στη σχετική βιομηχανία, και κατασκευάζει τα οικονομικώς πιό αποδοτικά προϊόντα που καλύπτουν την απαίτηση των πελατών. Τα μεταλλικά προϊόντα από την επιχείρησή μας περιλαμβάνουν χρώμα-ντυμένο το επιφάνεια φύλλο χάλυβα, χρώμα-ντυμένο επιφάνεια φύλλο αλουμινίου, σύνθετο φύλλο του αλουμινίου και πλαστικό, σύνθετο φύλλο του χάλυβα και πλαστικοί, μεταλλικοί πλαίσιο και τοίχος κουρτινών.

      Η επιχείρησή μας εμμένει στην επίτευξη της κοινωνικής αξίας όπως η ευθύνη της, εμμένει στην επιστημονική διαχείριση για να εγγυηθεί την καθημερινή λειτουργία, και εμμένει στη σταθερή καινοτομία τεχνολογίας για να παρέχει την κινητήρια δύναμη στην επιχειρηματική συνεχή ανάπτυξη.

      Η επιχείρησή μας κρατά αυστηρά τη φήμη της και τηρεί όλες τις συμβάσεις, ακολουθούμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας βασισμένη στο sprit επιχείρησής μας της «φιλικής τιμιότητας, καλή ποιότητα, σταθερή πρόοδος».

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi ChengYetong Metallic Material Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Christopher Cao

Τηλ.:: +8615506258926

Φαξ: 86-510-86636393

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς